COMUNICACIÓN EN INGLÉS PARA EVENTOS E CONGRESOS
Información do curso
COMUNICACIÓN EN INGLÉS PARA EVENTOS E CONGRESOS
Tipo | Curso Complementario | ||||
Código | C1041501 Cancel. | ||||
Nome | COMUNICACIÓN EN INGLÉS PARA EVENTOS E CONGRESOS |
|
|||
Modalidade | Presencial | ||||
Información de contacto: | |||||
· Teléfono | 988368728 | ||||
· Fax | |||||
· Enderezo electrónico | |||||
Compartir: |
Entidades organizadoras
Facultad de CC. Empresariales y Turismo Ourense
Información sobre o calendario (datas)
Período de preinscrición | 02/02/2015 00:00 - 06/02/2015 23:59 |
---|---|
Período de matrícula | 09/02/2015 00:00 - 13/02/2015 23:59 |
Período de docencia | 20/02/2015 - 10/04/2015 |
Prazas e créditos
Número mínimo de participantes | 10 |
---|---|
Número máximo de participantes | 20 |
Créditos teóricos | 1.6 |
Créditos prácticos | 1.4 |
Validación de libre elección | 2 |
Destinatarios/as
Alumnos universitarios dos últimos anos de grado.
Persoal Docente e Investigador da Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo de Ourense (PDI).
Persoal de Administración e servicios da Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo de Ourense (PAS).
Condicións de acceso
1.membros da comunidade universitaria, e
2.persoas alleas á mesma que acrediten uns estudios mínimos equivalentes a 2º de bacharelato.
Criterios de selección
Preferencia membros da comunidade universitaria.
Calendario
Módulo online:
20/02/2015 - 10/04/2015
Módulos presenciáis:
20 Febrero: 10:00 - 12:00
27 febrero: 10:00 - 12:00
6 Marzo: 10:00- 12:00
13 marzo: 10:00 - 12:00
20 marzo: 10:00 - 12:00
3 Abril: 10:00 - 12:00
10 abril: 10:00 - 12:00
Programa
MÓDULOS TEÓRICOS:
Módulo online de preparación y asimilación de estructuras gramaticales y léxicas.
MÓDULOS PRÁCTICOS:
Organizing the trip
Transportation.
Accommodation.
Eating
Socializing
Leisure
Visiting the sights and memories from the trip.
Modo de pagamento
Matrícula gratuita.
Sistema de avaliación
Asistencia, participación nas clases e entrega de tarefas nas que se porá en práctica o aprendido durante o curso.