Tecnología de elaboración de la cerveza (PD_Ciencia Tec. Agro.)

Información do curso

Tecnología de elaboración de la cerveza (PD_Ciencia Tec. Agro.)


Tipo Actividade formativa da EIDO
Código EIDO024-2016
Nome Tecnología de elaboración de la cerveza (PD_Ciencia Tec. Agro.)
  Lembre que para acceder ou matricularse nos cursos debe entrar no sistema polo menú de Acceso (á esquerda da ventá). Se aínda non está rexistrado prema aquí.
Modalidade Presencial
Horas 24
Descrición

Actividade formativa memoria verifica Seminarios de investigación organizados por los grupos de investigación

 

Este curso tiene como objetivos principales: i) conocer los ingredientes y sus funciones en la elaboración de la cerveza; ii) saber por qué se aplica un tratamiento o se efectúa una manipulación determinada y qué fenómenos se están produciendo durante los mismos; iii) conocer detalladamente el proceso de elaboración, identificando las etapas involucradas; iv) determinar los principales parámetros de calidad. Las actividades formativas presenciales comenzarán con una sesión teórica en aula (definiciones, ingredientes, etapas tecnológicas y tipos de cervezas) para finalizar con una sesión práctica en la que se elaborará una cerveza y se determinarán los principales parámetros para el control del proceso

Información de contacto:  
 · Teléfono 988 387 055
 · Fax
 · Enderezo electrónico
Compartir:

Entidades organizadoras

PROGRAMA DE DOUTORAMENTO Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria (Manuel Arias Estévez)

Información sobre o calendario (datas)

Período de preinscrición 01/11/2016 10:04 - 02/11/2016 14:34
Período de matrícula 01/11/2016 10:04 - 02/11/2016 11:13
Período de docencia 23/01/2017 - 31/05/2017

Prazas e créditos

Número mínimo de participantes 1
Número máximo de participantes 25

Destinatarios/as

Alumnado de programas de doutoramento da Universidade de Vigo, con preferencia do programa organizador

Calendario

2ª Cuatrimestre 2016/17

Impartido en

Facultade de Ciencias de Ourense

Observacións

Curso gratuíto

Dna. Sidonia Martínez Suárez  -  sidonia@uvigo.es

Profesorado

Dna. Mª Inmaculada Franco Matilla - Titular da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Tecnoloxía dos Alimentos

Dna. Sidonia Martínez Suárez - Titular da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Tecnoloxía dos Alimentos

 

Calquera dúbida acerca dos detalles dun curso debe dirixila á dirección de dito curso. Por favor, consulte o apartado Información de contacto do curso.

Enderezo electrónico (unicamente problemas técnicos): |  RSS: Catálogo de cursos