Atopa o teu curso

Información do curso

Uso de marcadores para a evaluación da calidade microbiolóxica en augas e alimentos (PD_Ciencia Tec. Agro.)


Tipo Actividade formativa da EIDO
  Lembre que para acceder ou matricularse nos cursos debe entrar no sistema polo menú de Acceso (á esquerda da ventá). Se aínda non está rexistrado prema aquí.
Código EIDO022-2016
Nome Uso de marcadores para a evaluación da calidade microbiolóxica en augas e alimentos (PD_Ciencia Tec. Agro.)
Modalidade semipresencial
Horas 16
Descrición

Actividade formativa memoria verifica Seminarios de investigación organizados por los grupos de investigación

Actividade na que se fará unha lectura crítica de artigos de referencia sobre o tema e discusión presencial sobre o estado da cuestión

Información de contacto:  
 · Teléfono 988387068
 · Fax
 · Enderezo electrónico
Compartir:

Entidades organizadoras

PROGRAMA DE DOUTORAMENTO Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria (Manuel Arias Estévez)

Información sobre o calendario (datas)

Período de preinscrición 10/10/2016 08:00 - 11/10/2016 14:00
Período de matrícula 10/10/2016 08:00 - 11/10/2016 00:00
Período de docencia 10/10/2016 - 30/12/2016

Prazas e créditos

Número mínimo de participantes 1
Número máximo de participantes 25

Destinatarios/as

Alumnado de programas de doutoramento da Universidade de Vigo, con preferencia do programa organizador

Calendario

13, 18 e 19 xaneiro 2017

Impartido en

Facultade de Ciencias - Ourense

Observacións

Curso gratuíto

Con esta actividade preténdese que o alumno se familiarice coa análise e a discusión sobre temas científicos e de actualidade

Curso semipresencial

   Duración 16 horas (6 horas presenciais)

Profesorado

Dna. Julia Carballo Rodríguez - Contrada doutora da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Microbioloxía

D. Luis Alfonso Rodríguez López - Titular da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Microbioloxía

Dna. María José Pérez Álvarez - Titular da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Microbioloxía

Calquera dúbida acerca dos detalles dun curso debe dirixila á dirección de dito curso. Por favor, consulte o apartado Información de contacto do curso.

Enderezo electrónico (unicamente problemas técnicos): |  RSS: Catálogo de cursos