Uso de marcadores para a evaluación da calidade microbiolóxica en augas e alimentos (PD_Ciencia Tec. Agro.)
Información do curso
Uso de marcadores para a evaluación da calidade microbiolóxica en augas e alimentos (PD_Ciencia Tec. Agro.)
Tipo | Actividade formativa da EIDO | ||||
Código | EIDO022-2016 | ||||
Nome | Uso de marcadores para a evaluación da calidade microbiolóxica en augas e alimentos (PD_Ciencia Tec. Agro.) |
|
|||
Modalidade | Mixta (Presencial e virtual) | ||||
Horas | 16 | ||||
Descrición | Actividade formativa memoria verifica Seminarios de investigación organizados por los grupos de investigación Actividade na que se fará unha lectura crítica de artigos de referencia sobre o tema e discusión presencial sobre o estado da cuestión |
||||
Información de contacto: | |||||
· Teléfono | 988387068 | ||||
· Fax | |||||
· Enderezo electrónico | |||||
Compartir: |
Entidades organizadoras
PROGRAMA DE DOUTORAMENTO Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria (Manuel Arias Estévez)
Información sobre o calendario (datas)
Período de preinscrición | 10/10/2016 08:00 - 11/10/2016 14:00 |
---|---|
Período de matrícula | 10/10/2016 08:00 - 11/10/2016 00:00 |
Período de docencia | 10/10/2016 - 30/12/2016 |
Prazas e créditos
Número mínimo de participantes | 1 |
---|---|
Número máximo de participantes | 25 |
Destinatarios/as
Alumnado de programas de doutoramento da Universidade de Vigo, con preferencia do programa organizador
Calendario
13, 18 e 19 xaneiro 2017
Impartido en
Facultade de Ciencias - Ourense
Observacións
Curso gratuíto
Con esta actividade preténdese que o alumno se familiarice coa análise e a discusión sobre temas científicos e de actualidade
Curso semipresencial
Duración 16 horas (6 horas presenciais)
Profesorado
Dna. Julia Carballo Rodríguez - Contrada doutora da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Microbioloxía
D. Luis Alfonso Rodríguez López - Titular da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Microbioloxía
Dna. María José Pérez Álvarez - Titular da Universidade de Vigo da Área de Coñecemento Microbioloxía